Logga in / ut

Moral.NU är integrerad med de största sociala nätverkens systems för autentisering av användare. För att delta i diskussionerna så måste du som användare vara med i något av dem. Att logga in på Moral.NU är sedan en enkel sak. Det är bara att klicka på den icon ovan som representerar det sociala nätverk där du är medlem och godkänna att Moral.NU får verifiera din existens. Det kan ta 5-15 sekunder första gången du gör detta.

Inloggning sker normalt på samma sätt även i fortsättningen. Inloggningsuppgifterna i det mail som skickas till dig per automatik första gången används bara om du har en smartphone / Tab (klicka på bilden på mobilerna till höger, för att läsa mer om det).

Uppdatera profil

Väl inloggad på Moral.NU så kommer du hamna på din profilsida. Klickar du på "Redigera" (uppe till höger) så kan du ändra din profil på Moral.NU. Du kan då välja eller ladda upp en profilbild samt ändra informationen om dig, så som att du vill att den skall visas på forumet.

Smartphone / Pad App (Tapatalk)

Att på ett effektivt sätt kunna använda sin smartphone gör att du kan ha en tätare närvaro i diskussionerna. MEN, Moral.NU använder inga lösenord vid verifiering av användare. Men om du önskar använda din Smartphone för att skriva och läsa i Moral.NU's forum så måste du sätta ett lösenord som Smartphone App'en kan använda sig av. Detta gör du i din profil. Detta lösen ord fungerar alltså endast då smartphonen används och påverkar inte den normala inloggningen på hemsidan.

I Smartphone app'en måste du alltså ange "Användare" och "Lösenord" så som de angivits i Profilen. Användare ärvs normalt från det sociala nätverket.

Godkännande för användande av kakor (Cookies)

Moral.NU använder så kallade kakor (Cookies) för att underhålla relationen mellan websidan och dig som användare. Forumet, så som det är utformat idag, kräver kakor och enligt lag så skall du som användare informeras om detta samt godkänna det, vilket du gör genom att logga in på sidan.

MORAL.NU
Upphovsskyddat material enligt
Creative Commons-licens