Använd mobilen eller Paddan


Smartphones

Har du en smartphone eller en pad så kommer du märka att det är väldigt enkelt att vara mobil och aktivt delta på forumen via de App'ar som använder tapatalks api, vilket Moral.nu's forum har stöd för. Det går dessutom mycket snabbare än normalt surfande.

Rekommenderade appar:

Det finns mängder av Appar som stödjar tapatalk's api och för att underlätta för dig så har listas här några för olika typer av smarthpones. Klicka på din typ av mobil: WindowsPhone, Nokia, Iphone, Android, BlackBerry

Viktigt angående användarnamn och lösenord!

Lösenord används inte när du loggar in på Moral.NU via en PC eller MAC, iom att användarverifieringen görs mot sociala nätverk. Men för att kunna använda app'en i mobilen eller din padda, så måste du ha ett fungerande lösenord. När du skapade din användare på moral.nu, så mailades ett slumpvis valt lösenord till dig. Det tillsammans med ditt användarnamn är vad du skall ange i din app för att komma igång. Har du slarvat bort mailet från registreringen, så kan du enkelt gå in och redigera ditt lösenord i din profil. Det gör du genom att välja menuvalet "Forum" samt "Din forumprofil". Till höger, högt upp, så klickar du sedan på "Redigera" (eller här) och sedan skriver du in ett lösenord och sparar. Nu kommer du kunna logga in via din smarphoneapp.

 

MORAL.NU
Upphovsskyddat material enligt
Creative Commons-licens